Close
Close

I'm a boater! Email me yachts and information.


I accept YachtWorld's Terms of Use

2009 Hallberg-Rassy 342

SEK  1.723.357*
Østjylland, Danmark
Intresserad av denna båt? Telefon: +45 22 31 62 64
  • Beskrivning
  • Se alla specifikationer
 

Tilgængelig nu

År:
2009
Längd:
10m
Motor/bränseltyp:
Enkel / diesel
Belägen i:
Østjylland, Danmark
Skrovmaterial:
Glasfiber/GRP
YW#:
80116-3558647
Nuvarande pris:
kr  1.198.000 Skatt/moms betald (SEK  1.723.357) 

HALLBERG RASSY 342 – KVALITET, KOMFORT OG FART I TIDLØST DESIGN.

German Frers er konstruktøren bag denne HR 342, og dermed er sejlegenskaber og udseende på forhånd sikret det bedst tænkelige kvalitetsstempel. 342´eren er en omhyggeligt gennemtænkt videreudvikling af den banebrydende forgænger, 340, med utallige små og større forbedringer, både hvad angår komfort, indretning og sø- og fartegenskaber.  Der er bygget i alt 329 eksemplarer, og produktionen stoppede først sidste år, efter 13 års ubetinget og berettiget succes.

 

Alt i denne båd er gennemført til mindste detalje, og alt vidner om omhu og omtanke i planlægning og udførelse. Træværket om læ i Khayamahogny er fornemt snedkerhåndarbejde og i dette eksemplar særdeles omhyggeligt vedligeholdt. Der er designmæssigt om læ holdt et snit mellem det gyldentbrune træ til rufhøjde og derover hvidt med kun langsgående lister og greb i ruftaget; kontrasten er flot og leverer både hygge, æstetik og lys – det sidste garanteres i øvrigt også af de 10 lysindfald, der alle kan åbnes for optimal udluftning på de varme sommerdage. Fra stævn til hæk er der langs rufsiderne opbygget skabe, hylder og stuverum i det gedigent forarbejdede træ, hvor man må lede forgæves efter sprækker og unøjagtigheder, også i de mere skjulte områder. Her er der ikke gået på kompromis.

 

Til bb. er der efter nedgangen først det L-formede pantry med dobbelt vask, aflæggeplads, komfur og køl. Herfra er der efter mellemgang med stort klædeskab adgang til agterkahytten med dens brede dobbeltkøje. Overfor til sb. er det rummelige toilet, der udover dusch og håndvask har skab til vådt søtøj – fin detalje. Kortbordsområdet med instrumenter ligger lige foran i samme side, fulgt af hovedsalonens to langsgående sofaer, den ene L-formet. – En mellemgang med klædeskabe fører frem til den hyggelige forkahyts to køjer med klædeskab til sb og lækkert, lille aflæggebord foran køjen til bb. Gennemtænkt, flot og superpraktisk velfungerende indretning, en langt større båd værdig!

 

Selv i let luft sejler HR 342´eren forbilledligt, reagerer omgående på rorkommandoer, er let at manøvrere i havnemanøvrer, og bag det faste vindspejl føles den fortsat tryg og sikker, når det kuler op: Den er fuldt ud berettiget til sin klassificering CE-A, Unlimited ocean voyages, ubegrænset oceangående sejlads.

 

Dette eksemplar af 342´eren er tillokkende: Den er veludstyret, har gode sejl, en fin og velfungerende motor og er overalt særdeles flot vedligeholdt, så den høje standard fra værftfødslen er bibeholdt og med minimal vedligeholdelse vil den mange år frem være en fryd for ejeren at være i, sejle med og se på. Er ønsket derfor kompromisløs kvalitet, fremragende sejlegenskaber og fornem komfort, så ligger svaret parat til besigtigelse lige her.

Ring gerne til Yacht Basen for yderligere information eller aftale om bestigtigelse. 

Yacht Basen ApS | Møllegade 10 | 7300 Jelling | Tlf.: +45 2231 6264 | E-mail: info@yachtbasen.comPlease contact at +45 22 31 62 64

Intresserad av denna båt? Telefon: +45 22 31 62 64

Andra båtar från Yacht Basen

Visa alla båtar från Yacht Basen
Besök webbsida
*This price is based on today's currency conversion rate.
Email Us
Ange ett giltigt namn!
Ange en giltig e-postadress!
RE: Hallberg-Rassy 342, Østjylland, Danmark
Meddelandefältet kan inte lämnas tomt!
skickar…

Telefon: +45 22 31 62 64
Yacht Basen

Møllegade 10
Jelling
Denmark

Yacht Basen
Ange ett giltigt namn!
Ange en giltig e-postadress!
Meddelandefältet kan inte lämnas tomt!
skickar…