Close
Close

I'm a boater! Email me yachts and information.


I accept YachtWorld's Terms of Use

1977 Bowman 46

SEK  976.828*
Østjylland, Danmark
Intresserad av denna båt? Telefon: +45 22 31 62 64
  • Beskrivning
  • Se alla specifikationer
 
År:
1977
Längd:
14m
Motor/bränseltyp:
Enkel / diesel
Belägen i:
Østjylland, Danmark
Skrovmaterial:
Glasfiber/GRP
YW#:
80116-3592761
Nuvarande pris:
kr  695.000 Skatt/moms betald (SEK  976.828) 

Smuk klassiker i fin stand

Denne solidt byggede og velholdte Bowman 46 er tegnet af konstruktørparret Holman & Pye, og dermed er der garanti for sikre, pålidelige og komfortable sejlegenskaber i alt slags vejr: En ægte havkrydser med stort H. Med et relativt moderne undervandsskrog med finnekøl (indstøbt bly), finneror og langsgående stringere i hele skroget for stivhed er der også sikret hurtig cruisingsejlads, selv i let vejr. Dæk og fribord er i sandwich, men fra vandlinjen nedefter i ren glasfiber.

 

Kendere af klassiske skroglinjer vil vide at sætte pris på de lange, harmoniske skroglinjer, det fine spring og ikke mindst det store, plane dæk, der først bag den gennemgående mast brydes af det lave, flot buede og diskrete ruf: Her kan man tale om rent, arbejdsvenligt forskibsdæk. Dæksluger og doradoer sørger for lys og frisk luft til kahytterne om læ. Centercockpittet har rigelig, god bevægelsesfrihed, også fordi storsejlsskødningen behændigt er bragt af vejen på agterkahyttens ruftag. Der er rummelig kistebænk i bb. side, et smukt lamineret ror og praktiske handskerum.

 

Om læ er owner´s cabin placeret i agterskibets brede kahyt med dobbeltkøje og eget stort toiletrum. Adgang hertil sker enten fra cockpittet, eller via mellemgang, som har store skabsrum. Første del af hovedsalonen har pantry til bb. i skarp U-form, så kokken i søgang er sikret med fast inventar til tre sider. Til bb er der kortbordsafdeling med instrumenter. Centralt placeret er det store bord med u-sofa til bb og langsgående sofa overfor. – Forgangen videre frem rummer fuldlængde skabe til sb og adgang til endnu et stort toiletrum til bb, hvorefter forkahytten med to enkeltkøjer i v-form afslutter. - Betrækkene på alle hynder er få år gamle, og der er nye bordplader med nye vaske i pantry og begge toiletrum, ligesom alle blandingsbatterier er udskiftet. – Alt træværk er flot vedligeholdt, og der er rigeligt med skabe, hylder og stuveplads overalt, fra for til agter.

 

Denne Bowman har kun haft to ejere, og der er gennem de senere år blevet investeret massivt i den med udskiftning af bla. teakdæk, motor, sejl, mast, rig, påhængsmotor og instrumenter, som den nye ejer kan glæde sig over mange år fremover. Der findes ikke mange tilsvarende klassiske havkrydsere med et så harmonisk, fint udtryk og i så god stand – ubetinget et besigtigelsesbesøg værd.

Båden kan besigtiges i Østjylland. Ring gerne til Yacht Basen for yderligere oplysninger eller aftale om bestigtigelse. 

 

Yacht Basen ApS | Møllegade 10 | 7300 Jelling | Tlf.: +45 2231 6264 | E-mail: info@yachtbasen.comPlease contact at +45 22 31 62 64

Intresserad av denna båt? Telefon: +45 22 31 62 64
Besök webbsida
*This price is based on today's currency conversion rate.
Email Us
Ange ett giltigt namn!
Ange en giltig e-postadress!
RE: Bowman 46, Østjylland, Danmark
Meddelandefältet kan inte lämnas tomt!
skickar…

Telefon: +45 22 31 62 64
Yacht Basen

Møllegade 10
Jelling
Denmark

Yacht Basen
Ange ett giltigt namn!
Ange en giltig e-postadress!
Meddelandefältet kan inte lämnas tomt!
skickar…